Her kan du læse lidt om klubben.

Euroclub300 er moderne og luksuriøst indrettet Klub, der med sine over 2000 kvadratmeter må betragtes som nordens største. Man skal dog ikke lade sig skræmme af de mange kvadratmeter, idet klubben er indrettet i mindre intime sektioner, hvor der er noget for enhver smag.

Ved ankomst til Euroclub300 byder aftenens værter velkommen i receptionen. Derefter kan man vælge at gå direkte til omklædningen, til hvilket man får udleveret en nøgle, så man kan låse sine personlige ejendele inde eller man kan vælge at sætte sig i det store barområde og slappe af med en drink.

Man er velkommen til at sidde i baren fuldt påklædt indtil kl. 21, hvorefter man som klubbens resterende gæster skifter til noget mindre. For mænds vedkommende oftest boksershorts eller det udleverede håndklæde. Kvinder er lidt mere fantasifulde, de vælger oftest en underkjole eller andet frækt lingeri. Som udgangspunkt kan man sige, at folk er lidt mere påklædte end de ville være på stranden. Man er selvfølgelig også velkommen til at være nøgen eller iklæde sig fetish-tøj, det er kun fantasien der sætter grænser.

Som tidligere nævnt er klubben inddelt i mindre intime sektioner.

I forbindelse med Baren ligger et stort Loungeområde med store amerikanske inspirerede sofagrupper, et aflukket rygerum m.m. Her kan man vælge at slappe af i dæmpet belysning og komme i snak med nogle af klubbens øvrige gæster. Her er der desuden udgang til klubbens udendørs terrasse.

Klubben har også 2 fantastiske Spa-områder. Det ene ligger i klubbens stueetage og indeholder udover et Spabad, 2 infrarøde saunaer. Det andet ligger i husets kælder og indeholder 2 spabade.

I Klubbens kælder forefindes også et stort Darkområde med hele 4 senge, tremmer, gloryholes m.m

Klubben har flere private rum, hvor man har mulighed for enten at lukke døren eller sætte kæde for. Alle rum er indrettet individuelt her kan bl.a. nævnes vores Himmelsengsværelse.

Et rum der i den grad må fremhæves er Biografen med 8 niveaufordelte stole, projektor og en kæmpe seng.

Vi har selvfølgelig også rum med diverse legetøj til voksne i alle aldre; gynger, slinger, sexmaskiner, suttebar og ikke mindst et veludstyret SM rum.

Luk